سیر سیاه با بدن چه میکند 2022-05-25
خواص سیر سیاه چیست؟ معرفی 9 خاصیت فوقالعاده آن برای بدن
آنقدر بپزید تا بیرون آن سرخ شود و داخل آن نرم شود - حدود 10 دقیقه. آنها را به قطعات 2 اینچی خرد کنید و به مدت چهار تا پنج دقیقه در روغن روی حرارت متوسط رو به بالا بریزید. سس سیر را می توان به صورت خام یا پخته خورد و به انواع غذاها اضافه کرد. بسیاری از مردم جوانه را دور می اندازند زیرا در غذاهای خام خیلی جالب نیست. در گذشته، برگ سیر توسط کشاورزان دور ریخته می شد تا به گیاه سیر اجازه دهند تمام انرژی خود را به سیر هدایت کند.
فرآیند تخمیر سیر تازه باعث میشود که ترکیبات فعال آن مانند S-آلیل سیستئین (SAC) افزایش یابد که نقش مهمی در کاهش فشار خون، بهبود گردش خون و کاهش خطر بیماریهای قلبی ایفا میکند. ارتباط مصرف سیر سیاه و پروستات، به دلیل وجود ترکیبات زیستفعال و اثرات ضدالتهابی، آنتیاکسیدانی و ضدسرطانی، در پژوهشهای علمی بررسی شده است. التهاب مزمن یکی از عوامل کلیدی در بیماریهای پروستات از جمله هایپرپلازی خوشخیم پروستات (BPH) و سرطان پروستات است. مطالعات نشان دادهاند که سیر سیاه از طریق مهار مسیرهای التهابی، میتواند التهاب پروستات را کاهش دهد. علاوه بر این، تحقیقات نشان دادهاند که سیر سیاه قادر به مهار رشد و تکثیر سلولهای سرطانی پروستات از طریق کاهش بیان فاکتورهای مرتبط با پیشروی سرطان است.
بر اساس تحقیقات علمی، مصرف معتدل سیر سیاه هیچگونه عوارض جانبی خطرناکی ندارد. برخلاف برخی از داروها، اطلاعات موجود نشاندهنده هیچ گونه عوارض جانبی در زمینه لاغری نیز نیست. در موارد خاص و در صورت مصرف بیش از حد سیر ممکن است برخی مشکلات را تحریک کند. در برخی افراد، خوردن سیر خام باعث تحریک مجاری صفراوی و تولید صفرا شده که برای افرادی که سنگ صفرا دارند یا در گذشته مشکلات صفرا داشتند مضر است.
در ادامه به طور دقیق تر به بررسی برخی خواص گزارش شده از سیر سیاه میپردازیم. مطالعات نشان میدهند که مصرف سیر سیاه میتواند نه تنها سطح قند خون ناشتا را کاهش دهد، بلکه از نوسانات شدید قند خون پس از وعدههای غذایی نیز جلوگیری کند. این ویژگی به جلوگیری از عوارض دیابت مانند بیماریهای قلبی، مشکلات کلیوی و آسیبهای عصبی کمک میکند. سیر سیاه یکی از قویترین مواد طبیعی برای تقویت سیستم ایمنی بدن است. فرآیند تخمیر که در تولید سیر سیاه انجام میشود، باعث افزایش سطح آنتیاکسیدانها و ترکیبات ضدالتهابی میشود که نقش مهمی در مقابله با عوامل بیماریزا دارند. این ترکیبات، مانند پلیفنولها و فلاونوئیدها، به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کرده و سلولهای ایمنی را تقویت میکنند.
آنها همچنین یک راه عالی برای افزودن رنگی از رنگ بهاری هستند تا غذای شما را برای عکس آماده کنند. میتوانید سیر را به اندازه قرص خرد کرده و آن را با نوشیدنی مورد نظر خود قورت دهید. ورزشکاران بوته های سیر را به وعده های غذایی و اسموتی اضافه و قبل از تمرین های ورزشی میل می کنند. سیر تازه تقریباً 63٪ آب، 28٪ کربوهیدرات (فروکتان ها)، 2.3٪ ترکیبات گوگردی، 2٪ پروتئین (آلییناز)، 1.2٪ اسید آمینه آزاد (آرژنین) و 1.5٪ فیبر دارد. سیرساه همچنین ممکن است با داروی ضد HIV به نام ساکویناویر تداخل داشته باشد. مجله داروکده یک مجله اینترنتی است که شما را در امر آشنایی، تهیه و مصرف صحیح محصولات سلامت محور یاری میرساند.
در این بخش از بهداشت و سلامت نمناک نسخه های مختلف سیر را به شما پیشنهاد می کنیم ولی قبل از هرچیز باید بدانید که به دلیل خاصیت انرژی زایی که سیر سیاه دارد خوردن آن قبل از خواب توصیه نمی شود. در طب سنتی بعضی از کشورها از سیر سفید و سیاه برای تقویت میل جنسی مردان استفاده میشود. آنتیاکسیدانهای موجود در سیر میتوانند بر جریان خون، میزان انرژی و سایر عناصر تأثیرگذار بر فعالیت جنسی اثر بگذارند. سیر سیاه فواید بالقوه زیادی برای سلامتی دارد و باید به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل مصرف شود. اگر نگرانی، آسیب یا شرایط خاص سلامتی دارید، همیشه بهتر است قبل از ایجاد تغییرات قابل توجه در رژیم غذایی خود با یک متخصص مراقبتهای بهداشتی و تغذیه مشورت کنید. شکلگیری التهاب میتواند حافظه را دچار اختلال کرده و کارکرد مغز را با گذر زمان بدتر کند.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، در این فرایند، سیر سفید را در دمای ۷۷-۶۰ درجه و به مدت ۹۰-۵۰ روز قرار می دهند. از دیگر خوبی های سیر سیاه میتوان به کمک در لاغری و حذف چربی رسوب کرده در عروق و رگهای بدن اشاره کرد. سیر سیاه یکی از بهترین مواد طبیعی برای حفظ و بهبود سلامت قلب و عروق است.
تحقیقات نشان دادهاند که مصرف بیش از حد سیر، چه تازه و چه سیاه، میتواند باعث مسمومیت شود. برای بهرهمندی از خواص سیر سیاه بدون داشتن هیچ عارضهای، پیشنهاد میشود که روزانه تنها یک تا دو حبه سیر سیاه مصرف کنید. بدن در برابر میکروبها و ویروسها واکنش نشان میدهد، که ممکن است منجر به التهاب و درد شود.
برگ های سیر معمولاً نازک و همچنین به شکل حلقهدار هستند و رایحهای عالی ایجاد میکنند. در بالای هر کدام یک جوانه محکم بسته و در عین حال برآمده وجود دارد. آلیسین و آلیوم، دو جزء فعال سیر، میتوانند از ایجاد آنزیمهایی که سرعت تجزیه بافت استخوانی را تسریع میکنند، جلوگیری کنند. شما میتوانید برگ سیر را خام بخورید، کبابی کنید، سرخ کنید یا بهعنوان سالاد سبزیجات استفاده کنید. قسمت های بالای ساقه لطیف ترین و خوش طعم ترین قسمت ها هستند و بسیاری از افراد از افزودن آن به سوپ و خورش لذت می برند. بسیاری از افراد برای فرار کردن از طعم نامطلوب حاصل از جویدن سیر، آن را درسته قورت میدهند.
برای انتخاب سیر سیاه با کیفیت، نکات مهمی وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرند. اگر رنگ سیر روشن یا ناهموار باشد، ممکن است نشاندهنده کیفیت پایین یا فرآوری نامناسب باشد. این سیر به راحتی میتواند به غذاهای گرم اضافه شود و به خاطر مزه ملایم و دلپذیرش به خوراکها عمق و عطر خاصی بخشد. فروشگاه ها و محصولات ارگانیک زیادی هستند که سیر سیاه را به فروش می رسانند، اما توصیه می شود از محصولات معتبر استفاده کنید تا مطمئن باشید که فرایند تخمیر سیر سیاه به خوبی انجام شده باشد. یکی از این محصولات، سیر سیاه دکتر بیز است که می توانید از اینجا خریداری کنید.
از آنجا که سیر سیاه بوی بدی ندارد، مصرف آن برای افرادی که به بوی سیر حساس هستند، بسیار آسانتر است. علاوه بر این، میتوان از سیر سیاه به عنوان یک راهحل طبیعی برای کاهش کلسترول و تریگلیسیرید نیز استفاده کرد. بهترین زمان برای خوردن سیر برای لاغری، صبحها با معده خالی است چرا که باعث تجزیه و هضم چربی انباشته شده بدن میشود. مواد موجود در سیر باعث تسریع چربی سوزی و کالری سوزی شده و احساس سیری زودرس ایجاد کرده و اشتها را کاهش میدهد. سیر از دیرباز به عنوان راه درمان طبیعی برای بسیاری از بیماریهای زنان استفاده میشد. این ماده تاثیر بالقوه و مفیدی روی تنظیم هورمونهای زنانه، تقویت و افزایش باروری، تنظیم سیکل قاعدگی زنان، و کاهش التهاب و عفونت دستگاه تناسلی زنان دارد.
سیر سیاه دکتر بیزبهعنوان نمونه، کپسول سیر سیاه طب اکسیر بارمان یکی از گزینههای استاندارد موجود در داروخانه است. خرید آنلاین این محصول از داروخانه، علاوه بر سهولت دسترسی، امکان دریافت اطلاعات جامع درباره ترکیبات موثره، خواص و نحوه مصرف و دریافت تخفیفهای ویژه را فراهم میکند. در روش سنتی، سیر در محفظههای گرم و مرطوب نگهداری میشود، اما در تولید صنعتی، از دستگاههای مخصوص برای تنظیم دقیق دما، رطوبت و تهویه استفاده میشود. این فرآیند نهتنها موجب افزایش ترکیبات آنتیاکسیدانی میشود، بلکه طعم آن را نیز ملایم و شیرین میکند. در نهایت، سیر حاصل، ماندگاری بالایی پیدا کرده و بدون از دست دادن ارزش غذایی، به یکی از محصولات پرطرفدار در صنایع غذایی و سلامت تبدیل میشود.
مطالعات انجامشده روی حیوانات نشان دادهاند که سیر سیاه عوامل خطر بیماری قلبی از جمله کلسترول تام، کلسترول بد (LDL) و تریگلیسیرید را در خون کاهش میدهد. در فرآیند تبدیل سیر خام به سیر سیاه، آلیسین به ترکیبات آنتیاکسیدانی مختلف مثل آلکالوئیدها و فلاونوئیدها تبدیل میشود. بر اساس تحقیقات انجام شده، مصرف سیر سیاه در بهبود آرتروز بسیار موثر بوده و همچنین در سلامت استخوان در زنان یائسه که به پوکی استخوان مبتلا هستند، نقش دارد.
به علاوه، سیر سیاه یک منبع غنی از آنتیاکسیدانها است، که نقش مهمی در پیشگیری از دیابت و مشکلات مرتبط با آن دارند. سیر خام خاصیت ضد ویروسی، ضد قارچی و ضدباکتریایی دارد که از بدن در مقابل بیماری و عفونت محافظت میکند. خوردن سیر خام در شب باعث شده که گلبولهای سفید بیشتری تولید شود؛ این یعنی تقویت سیستم ایمنی بدن. سیر خواص گرمی دارد که باعث تقویت گرمای داخلی بدن میشود و به خوبی در تقویت سیستم ایمنی و مبارزه با عفونتها و بیماریها مورد استفاده قرار میگیرد.
خواص ضد التهابی و ضد قارچی روغن سیر سیاه به کاهش التهابات پوست سر و مشکلات مرتبط با قارچ مویی مانند قارچ سبورئیک کمک میکند. بسیاری از افراد مدعی هستند که خواص سیر سیاه در زود انزالی و بهبود عملکرد جنسی قابلتوجه است. چون به دلیل داشتن آنتیاکسیدانهای فراوان میتواند جریان خون را در اندام تناسلی بهبود بخشد، سطح انرژی بدن را افزایش دهد و روی سایر عناصر مرتبط با فعالیت جنسی تاثیر بگذارد. سیر سیاه از کبد در برابر آسیبهای ناشی از تماس مداوم با مواد شیمیایی، داروها، الکل و میکروبها محافظت میکند.
هنگامی که شما در حال برداشتن برگ های خود هستید، صبر کنید تا ساقه مرکزی به سمت بالا فرستاده شود و شروع به پیچیدن کند. وقتی این را می برید، اساساً به گیاه می گویید که تمام منابع خود را به جای گسترش جوانه گل به پیاز هدایت کند. می توانید سیر را به مدت 2 تا 3 هفته در یخچال نگهداری کنید ، اما بهتر است در این بازه زمانی از آنها برای حفظ طعم خود استفاده کنید. انتها و جوانه ها را برش بزنید، روغن، نمک و فلفل بریزید و روی گریل روی شعله متوسط قرار دهید.
سیر سیاه نسبت به سیر تازه، آلیسین کمتری دارد، اما آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید غلظت بیشتری دارد. اکثر مردم کشورهای مختلف جهان با خواص سیر سیاه کاملا آشنا هستند، به همین دلیل ترجیح می دهند برای دریافت خواص بی نظیرش مداوم از این خوردنی عالی استفاده کنند. مواد مغذی این سیر با سیر معمولی متفاوت است و فواید متفاوتی برای سلامتی دارد. البته سیر سیاه از محصولات خوراکی رایج به شمار نمیرود، زیرا تولید آن دشوار و پرهزینه است. در این فرایند برای ایجاد قوام و چسبندگی مدنظر، به دما و رطوبتی کاملا تنظیمشده نیاز داریم.
سیر سیاه، که ناشی از فرآیند تخمیر سیر تازه است، به خاطر خواص درمانی و سلامتی منحصر به فردش شناخته شده است. در این مقاله، ما به تفصیل از ویژگیها، خواص و نحوه استفاده از سیر سیاه بحث خواهیم کرد. محققان دریافته اند که سیر خام و سیر سیاه به باز کردن گردش خون برای محافظت از قلب در برابر اسیب کمک می کند. در مطالعات حیوانی که انجام شده است نشان داده که عصاره سیر سیاه می تواند به کاهش چربی خون، تری گلیسیرید و کلسترول در موش هایی که رژیم غذایی پرچرب دارند کمک می کند.
برخی از مواد فعال موجود در سیر در واقع می توانند اکسیژن رسانی به خون را افزایش دهند که می تواند سطح انرژی و سرعت ترمیم را در بدن افزایش دهد. این روش در واقع از روشهای خوردن سیر محسوب نمیشود، اما برای بهبود عفونتهای گلو، گوش و دهان بسیار موثر است. بدین منظور یک حبه کامل سیر را میان دندانهای آسیابی خود قرار دهید و به آرامی سیر را فشار دهید تا کمی شکافته و ترک بخورد. در دمای ۷۰ درجه، سیر با سرعت دو برابر نسبت به دمای ۶۰ درجه تخمیر می شود. مطابق تحقیقات سیرسیاه در دمای بین ۷۰ تا ۸۰ درجه بهتر تخمیر شده و کیفیت، طعم و رنگ بهتری پیدا می کند. از قرن ها پیش مردم کشورهای آسیای شرقی مانند تایلند، کره جنوی و ژاپن سیر سیاه را تولید می کردند.
در این فرآیند، سیر تازه در دما و رطوبت کنترل شده قرار میگیرد و به مدت سه تا چهار هفته تخمیر میشود. در طی این مدت، آنزیمها و باکتریها درون سیر به طور طبیعی فعالیت میکنند و ترکیبات شیمیایی جدیدی را تولید میکنند که باعث تغییر رنگ و طعم آن میشود. سیر سیاه می تواند چربی و قند خون را به خوبی کنترل کند و باعث کاهش کلسترول و همچنین کاهش التهاب و تنظیم اشتها شود. سیر سیاه حاوی مقادیر متمرکز آنتی اکسیدان های مهم است که آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه از سیر سفید معمولی بیشتر است.
این میتواند سلولهای بدن را در برابر عوامل خارجی بیماری ناشی از باکتریها یا ویروسها، علاوه بر دلایل داخلی آسیب که شامل استرس میشود، محافظت کند. اگر سیر در حرارت بین ۸۰ تا ۹۰ درجه تخمیر شود، شکر محلول در آب آن کاهش یافته و طعم شیرینی نخواهد داشت. همچنین هیدروکسی متیل فورفورال در فرآیند تخمیر افزایش می یابد که این افزایش در دمای ۶۰ درجه کمتر است. اینکه هیدروکسی متیل فورفورال ماده مفید یا مضری است بین دانشمندان مورد بحث است. قبلا خواص مضری برای این ماده اثبات شده بود ولی اخیرا خواص مفیدی مانند آنتی اکسیدان و ضد سرطان بودن، ضد آلرژی بودن و کاهش صدمات ناشی از کمبود اکسیژن برای آن ثابت شده است (منبع). سیر سیاه خاصیت ضد التهابی خوبی هم دارد و برای ورم مفاصل و دردهای ماهیچهای مفید است.
به دلیل خاصیت آنتیاکسیدانی قوی، سیر سیاه برای جوش صورت میتواند به بازسازی سلولی کمک کرده و از بروز لکهای ناشی از جوش جلوگیری کند. افزون بر این، استفاده منظم از آن موجب پاکسازی عمقی پوست و کاهش التهابهای مزمن میشود. یکی از روشهای مؤثر برای بهرهمندی از خواص سیر سیاه برای مو، استفاده از روغن سیر سیاه برای مو است. این روغن حاوی ترکیبات مغذی است که به تقویت ریشه مو، کاهش شوره سر و افزایش رطوبت پوست سر کمک میکند. خواص ضدباکتریایی و ضدقارچی سیر سیاه نیز در کاهش مشکلاتی مانند خارش و التهابات پوست سر مؤثر است.
همچنین، این ماده طبیعی میتواند میزان درد ناشی از ورزش یا فعالیت بدنی سنگین را کاهش داده و روند بهبود عضلات را تسریع کند. در یک پژوهش محققان کره ای اثر درمان با سیر سیاه را بر موش هایی که در اثر غذای چرب دچار آسیب های کبدی شده بودند بررسی کردند. نتایج نشان داد سیر سیاه اثر قابل توجهی بر کاهش وزن نداشت، اما چربی بدن و چربی کبد را کاهش داده و جلوی آسیب های کبدی را گرفت. بنابراین سیر سیاه خاصیت محافظتی برای کبد دارد و برای افرادی که به کبد چرب مبتلا هستند مفید است. در واقع سیر سیاه هم خاصیت درمانی برای کبد دارد و هم خاصیت پیشگیری از بیماری های کبدی. یک پژوهش دیگر در کره جنوبی نشان داد که سیر سیاه خواص آنتی اکسیدانی قوی دارد و یک غذای مناسب برای محافظت از کبد در برابر آسیب های کبدی ناشی از مصرف الکل است.
مصرف سیر سیاه میتواند عملکرد مغز را تقویت کرده و خطر ابتلا به بیماریهایی نظیر آلزایمر و زوال عقل را کاهش دهد. سیر سیاه که به دلیل فرایند تخمیر و تغییرات شیمیایی در ترکیبات آن، به یکی از پرخاصیتترین خوراکیها تبدیل شده است، امروزه در طب سنتی و حتی پزشکی مدرن جایگاه ویژهای پیدا کرده است. این نوع سیر، علاوه بر مزایای فراوان برای سلامت عمومی، بهطور خاص برای گروههای خاصی از افراد مفید است و میتواند در درمان یا پیشگیری از بسیاری از مشکلات سلامتی مؤثر باشد. در ادامه به بررسی جامع خواص، کاربردها و نحوه مصرف این ماده ارزشمند میپردازیم. تحقیقات در کره جنوبی نشان دادهاند که سیر سیاه در محافظت از کبد بسیار مؤثر است.
از منظر سلامتی، سیر سفید به خاطر خاصیت ضد باکتری و ضد التهاب خود مشهور است. اما سیر سیاه به لطف غلظت بالای آنتیاکسیدانها، به ویژه، آنتیاکسیدان سیاهمیکوما، خواص تقویتکننده سیستم ایمنی داشته و به کاهش فشار خون و بهبود سلامت قلب کمک میکند. از نظر گوارشی، خواص سیر سیاه برای معده شامل کاهش تحریکات ناشی از ترکیبات گوگردی سیر خام است که باعث میشود مصرف آن برای افرادی که معده حساس دارند، آسانتر باشد.
بدن یک مکانیسم به نام هموستاز دارد که وظیفه کنترل قند خون را بر عهده دارد. اگر این مکانیسم به درستی کار نکند، قند خون ممکن است ناپایدار شود و منجر به مشکلات دیگر گردد. برای جلوگیری از عوارض، توصیه میشود که سیر سیاه در مقادیر متعادل مصرف شود و افراد با شرایط خاص قبل از مصرف با پزشک مشورت کنند. افرادی که به سیر تازه یا سایر محصولات مرتبط با سیر آلرژی دارند، ممکن است به سیر سیاه نیز حساسیت نشان دهند. علائم آلرژی ممکن است شامل خارش، قرمزی پوست، مشکلات تنفسی یا تورم باشد. این مکملها برای افرادی که نمیخواهند طعم آن را حس کنند اما مایل به بهرهمندی از خواص آن هستند، گزینهای مناسب است.
همانطور که میدانید چون طبع سیر سیاه گرم و خشک است، مصلح آن باید خوراکی باشد که طبع سرد دارد. در واقع مصرف هر ماده غذایی به همراه مصلحش به بدن انسان کمک میکند تا علاوه بر بهرهمند شدن از خواص آن خوراکی، بدن تعادل کلی طبع خود را هم نگه دارد. از میان مواد غذایی سرکه، آب انار، سکنجبین و روغن بادام از خوراکیهای با طبع سرد هستند که مصلح سیر سیاهاند. کاهش اشتها یکی از راهکارهای موثر و اصلی به منظور کاهش وزن و لاغری در افراد دارای اضافه وزن و چاق به شمار می آید. این اتفاق به واسطه مصرف سیر سیاه رخ داده میزان پرخوری در افراد مصرف کننده به شدت کاهش خواهد یافت. خواص ضد سرطانی سیر سیاه و همچنین افزایش آنتی اکسیدانی و ایمنی آن چند برابر بیشتر از سیر خام است.
در واقع محققان دریافتند که سیر سیاه می تواند باعث محافظت از ریه، سینه، معده و کبد در برابر سرطان شود. جالب است بدانید که سیر سیاه تمام خواص سیر سفید را 3 برابر بیشتر دارد. این سیر به کاهش کلسترول خون و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و همچنین بدن را در برابر عفونت ها و ویروس ها مقوام تر می سازد. این روز ها نام برخی مواد غذایی های خاصی را می شنوید که تا حالا نشنیده اید و برایتان جالب است، اما هیچ کدام به اندازه سیر سیاه جالب و غیر عادی نیست. سیر سیاه مدتی است که محبوبیت زیادی بین افراد بدست آورده است، زیرا سیر سیاه خواص زیادی برای سلامتی و همچنین کاهش وزن و لاغری دارد.
در یک مطالعه ۶ ماهه هم به افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب روزانه ۲۰ گرم عصاره سیر سیاه داده شد. کسانی که این عصاره را مصرف کردند، در مقایسه با افرادی که از دارونما استفاده میکردند، آنتیاکسیدانهای بیشتری داشتند و از نظر سلامت قلب در وضعیت بهتری بودند. طبق تحقیقات علمی، سیر سیاه برای سرطان، لاغری، دیابت، چربی خون، فشار خون، حساسیت، قلب و کبد مفید است.
یکی از خواص سیر سیاه این است که فرآیند هموستاز در خون را بهبود بخشیده و قند خون را یا با بالا بردن سطح انسولین کنترل می کند و یا مقاومت به انسولین را در بدن کاهش میدهد. بر اساس مطالعات انجام گرفته، یکی از منابع غنی آنتی اکسیدان که سبب جلوگیری از بروز بیماری دیابت میگردد، سیرسیاه است. آنتی اکسیدانهای موجود در سیرسیاه در مقایسه با سیر سفید چندین برابر بوده و در نتیجه برای کنترل قند خون بسیار مفید عمل میکند. سیر سیاه به عنوان یک درمان طبیعی میتواند بهبودهای چشمگیری در وضعیت سلامتی افراد ایجاد کند.
تولید این محصول با استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته و نظارت کیفی دقیق انجام میشود تا بالاترین سطح استانداردها را داشته باشد. به همین دلیل، مصرفکنندگان میتوانند با اطمینان از قیمت و کیفیت، این محصول را در رژیم غذایی خود جای دهند و نگرانی از بابت قیمت سیر سیاه برای مصرف کنندگان محصولات داروخانه ای وجود ندارد. استفاده از سیر سیاه برای پوست صورت میتواند به کاهش لکهای پوستی، شفافتر شدن چهره و یکنواخت شدن رنگ پوست بیانجامد. استفاده از ماسک یا روغن سیر سیاه روی پوست میتواند باعث آبرسانی بهتر و افزایش نرمی و لطافت شود.
همچنین از نکات خوب سیر سیاه این است که دهان و تنفس مانند سیر سفید بو نمی گیرد، زیرا آلیسین موجود در سیر سفید پس از فرآوری ،شکسته می شود. علاوه بر ویتامین و مواد معدنی گفته شده، سیر سیاه غنی از اسیدهای آمینه، مواد مغذی گیاهی و آنتی اکسیدان های بیشتری نسبت به سیر معمولی است. خرید سیر سیاه از داروخانههای آنلاین، انتخابی هوشمندانه برای دسترسی به محصولی باکیفیت و دارای مجوز سازمان غذا و دارو است. هرچند تولیدکنندگان محدودی این مکمل را در مراجع رسمی همچون داروخانهها عرضه میکنند، اما خرید از داروخانه اطمینان از اصالت، شرایط نگهداری استاندارد و قیمتگذاری منطقی را فراهم میکند.
سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی، نقش موثری در کنترل قند خون و مدیریت دیابت دارد. این خاصیت به ویژه برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 که در جذب و استفاده از انسولین دچار مشکل هستند، بسیار مفید است. علاوه بر این، سیر سیاه میتواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند که این امر به طور غیرمستقیم از آسیبهای قلبی ناشی از دیابت جلوگیری میکند. این ویژگیها سیر سیاه را به یک گزینه قدرتمند برای حمایت از سلامت قلب و عروق در بلندمدت تبدیل کرده است. سیر سیاه سرشار از مواد مغذی و ترکیبات آنتیاکسیدانی است که در فرآیند تخمیر افزایش مییابند.
سیر سیاه خاصیت چربی سوزی دارد اما برای لاغری باید اقدامات دیگری هم در کنار مصرف سیر سیاه انجام داد و به خوردن سیر سیاه اکتفا نکرد. برای اینکه از خاصیت سیر سیاه برای لاغری استفاده کنید پیشنهاد می شود روزانه یک حبه سیر را قبل صبحانه یا همراه با آن مصرف کنید. مصرف سیر سیاه در ابتدای روز باعث می شود فرآیند کاهش چربی های مضر در رگ ها، کبد و سایر نقاط بدن، در طول روز و هنگام فعالیت های روزانه اتفاق بیفتد. سیر سیاه خواص آنتی اکسیدانی قوی دارد و یک غذای مناسب برای محافظت از کبد در برابر آسیب های کبدی ناشی از مصرف الکل است. سیر سیاه می تواند چربی انباشته شده در کبد را کاهش دهد؛ بنابراین خاصیت محافظتی برای کبد دارد و برای افرادی که به کبد چرب مبتلا هستند مفید است.
اینکه به چه صورت دمای ذکر شده برای سیرها فراهم آید بسته به شما دارد ممکن است بخواهید ظرف را به مدت چند روز درون فر و وسایل حرارت دهنده دیگری قرار دهید و یا اینکه محیط اطراف را گرم کنید. البته فراموش نکنید جهت حفظ ارزش دارویی سیر سیاه می بایست سیرهای معمولی در دمای ثابت شده ای قرار بگیرند و درجه حرارت تحت هیچ شرایطی تغییر نکند. مردم کشورهای آسیایی مانند تایلند، کره جنوبی و ژاپن سیرهای سیاه را به عنوان یک غذای سنتی قرنها تولید و استفاده کردهاند، اما در دهههای اخیر وارد بازار جهانی شدهاست.
این نوع سیر، به دلیل فرآیند تخمیری که در خلال تولید آن اتفاق میافتد، دارای سطوح بالاتری از آنتیاکسیدانها و ترکیبات مفیدی مانند آلیسین است. آلیسین یکی از مهمترین ترکیبات فعال در سیر است که بهعنوان یک تقویتکننده طبیعی سیستم ایمنی شناخته میشود. مانند سیر خام تازه، سیر سیاه نیز می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند.
این ماده دارای خواص آنتیاکسیدانی قوی است که به مبارزه با التهاب و استرس اکسیداتیو کمک میکند. همچنین، سیر سیاه میتواند برای بیماران دیابتی مفید باشد زیرا به تنظیم سطح قند خون کمک میکند. سیر سیاه میتواند تولید گلوکز در کبد را کاهش داده و مانع از آزاد شدن بیش از حد قند به جریان خون شود. همچنین، این ماده به افزایش ترشح انسولین از پانکراس کمک میکند و به این ترتیب سطح قند خون را در محدوده طبیعی نگه میدارد. علاوه بر این، سیر سیاه از طریق کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو، از آسیب به سلولهای بتای پانکراس (تولیدکننده انسولین) جلوگیری میکند که نقش کلیدی در کنترل طولانیمدت دیابت دارد.
اما خوردن سیر خام به مقدار زیاد ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. سیر سیاه، با خواص منحصربهفرد خود، جایگاه ویژهای در تغذیه و طب سنتی دارد. از تقویت سیستم ایمنی گرفته تا بهبود سلامت قلب و گوارش، این ماده ارزشمند میتواند بخشی از یک سبک زندگی سالم باشد. بااینحال، برای بهرهمندی از تمام مزایای آن، انتخاب محصولی باکیفیت و دارای تأییدیههای لازم اهمیت زیادی دارد. سیر سیاه برای مو به دلیل ترکیبات آنتیاکسیدانی قوی مانند پلیفنولها، فلاونوئیدها و ترکیبات گوگردی، تأثیر قابلتوجهی دارد. این ترکیبات میتوانند با کاهش استرس اکسیداتیو در پوست سر، از آسیب به فولیکولهای مو جلوگیری کرده و موجب افزایش رشد و استحکام مو شوند.
سیر سیاه از طریق فرآیند تخمیر و نگهداری در دمای بالا (حدود ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتیگراد) و رطوبت کنترلشده طی چند هفته تا چند ماه تولید میشود. این فرآیند باعث میشود که سیر سیاه رنگ تیره، طعم ملایمتر و شیرینتری داشته باشد و همچنین میزان آنتیاکسیدانهای آن افزایش یابد. بهترین زمان خوردن سیر خام صبحها به صورت ناشتا است که میزان کلسترول بد خون را پایین آورده و باعث سلامت قلب میشود. برخی مطالعات نشان دادهاند که مصرف سیر قبل از تمرین و ورزش میتواند به افزایش استقامت و عملکرد ورزشی کمک کند. مصرف یک حبه سیر سیاه هر روز صبح قبل یا همراه وعده صبحانه نقش بسزایی در کاهش وزن و لاغری دارد. مصرف سیر سیاه روند چربی سوزی کبد، شریان و سایر اندامهای بدن را سرعت میبخشد.
در بیماران دیابتی که داروهای کاهنده قند خون مصرف میکنند، مصرف مقادیر زیاد سیر سیاه ممکن است باعث افت بیش از حد قند خون شود. همچنین، افرادی که از داروهای ضد فشار خون استفاده میکنند، باید در مصرف سیر سیاه احتیاط کنند. زیرا مصرف همزمان آن با این داروها ممکن است باعث افت بیش از حد فشار خون شود و علائمی مانند سرگیجه، ضعف و خستگی ایجاد کند. چند حبه سیر سیاه را در آب گرم قرار داده و اجازه دهید برای چند دقیقه دم بکشد. میتوانید هر روز 1 تا 3 حبه سیر سیاه را به صورت ناشتا یا همراه با وعدههای غذایی مصرف کنید. مصرف خام به بدن کمک میکند تا به طور مستقیم از آنتیاکسیدانها و ترکیبات مفید آن بهره ببرد.
طبق تحقیقات فرآیند تخمیر و تبدیل سیر تازه به سیر سیاه باعث بهبود خواص آن برای بدن انسان می شود. به علاوه تبدیل آلیسین به آنتی اکسیدان ها باعث می شود بوی بد سیر از بین برود. خواص بینظیر سیر سیاه در طب سنتی و مدرن، آن را به یک مکمل طبیعی بیرقیب تبدیل کرده است. از تقویت سیستم ایمنی و کاهش وزن گرفته تا بهبود سلامت قلب و پوست، این ماده میتواند در ارتقای کیفیت زندگی شما نقش بسزایی داشته باشد. اگر به دنبال یک راهکار طبیعی برای بهبود سلامت خود هستید، سیر سیاه را امتحان کنید و تأثیر شگفتانگیز آن را تجربه کنید. در فرآیند تهیه سیر سیاه فعالیت آنتی اکسیدانی سیر به میزان قابل توجهی افزایش پیدا می کند.
علاوه بر این، کالری و کربوهیدرات موجود در سیر سیاه اندکی بالاتر از سیر معمولی است، اما این افزایش به دلیل قندهای طبیعی ایجاد میشود که طی تخمیر تولید میشوند و انرژی بیشتری فراهم میکنند. یکی از روش های مهم و موثر جهت رسیدن به وزن دلخواه و لاغری، کاهش اشتها و افزایش متابولیسم سلول های چربی در بدن است. مصرف سیر سیاه تا حد زیادی سبب کاهش قابل توجه میزان پرخوری در افراد خواهد شد. در واقع یکی از فواید سیر سیاه که میتوان به آن اشاره نمود، تاثیر این ماده بر کاهش وزن به دلیل داشتن آنتی اکسیدان های موثر و آلیستین است. همچنین استفاده مداوم و صحیح سیر سیاه از ایجاد چین و چروک پوست و پیری زودرس جلوگیری خواهد کرد. هر چند آلیسین کمتر می شود ولی به جای آن آنتی اکسیدان ها که خواص مفیدی در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها دارند در سیر سیاه ۴ تا ۵ برابر افزایش می یابد!
آنها کالری بسیار کمی دارند - فقط 30 کالری در هر 100 گرم - و همچنین مقادیر خوبی از فیبر غذایی ، ویتامین C و پروویتامین A.برگ های سیر ساقه هایی هستند که از پیاز گیاهان سیر یقه سخت رشد می کنند. در مورد سیر سیاه سوالی دارید؟ در بخش پرسش و پاسخ از ما بپرسید تا کارشناسان ما در اسرع وقت پاسخگوی شما باشند. مخلوط حاصل را می توانید روی تکه های گوشتی که می خواهید سرخ کنید بمالید. مثلا می توانید سیر سیاه را خرد کنید و روی پیتزا، سالاد یا نان تُست بریزید و میل کنید؛ یا آن را همراه غذاهایی مثل سوپ بپزید. سیر سیاه را می توانید در دمای منزل داخل ظروف پلاستیکی و شیشه ای، طولانی مدت نگه دارید.
در مقایسه با سیر خام، سیر سیاه، یک رنگ سیاه معمولی، مزه شیرین و بافت جویدنی بدون بوی زننده دارد. در پخت خوراکها، سیر سیاه میتواند به خورشتها و سوپها نیز افزوده شود. با اضافه کردن سیر سیاه به ترکیب گوشت و سبزیجات، میتوانید عطر و طعم جدیدی به غذا ببخشید. همچنین، پوره کردن سیر سیاه و استفاده از آن به عنوان ماده اصلی در سس مارینارا، یک تنوع جدید به پاستا خواهد داد. از دیگر مزایای سیر سیاه میتوان به تأثیر آن بر سلامت گوارش اشاره کرد.
سیر سیاه چه فایدهای دارد؟، سیر سیاه به عنوان یک ماده غذایی فرآوریشده از سیر تازه، دارای خواص بیشماری برای سلامت بدن است. فرآیند تخمیر باعث افزایش آنتیاکسیدانها، پلیفنولها و سایر ترکیبات مفید در سیر سیاه میشود که در کاهش التهاب، تقویت سیستم ایمنی و بهبود عملکرد قلب و عروق نقش دارند. علاوه بر این، مصرف سیر سیاه میتواند به کاهش فشار خون، بهبود عملکرد کبد و کمک به کنترل قند خون کمک کند. خواص سیر سیاه برای مردان به دلیل فرآیند تخمیر و افزایش ترکیبات زیستفعال در مطالعات علمی مورد توجه قرار گرفته است.
در مطالعات دیگری هم دیده شده که سیر سیاه باعث میشود سلولهای سرطانی در رودهی بزرگ، معده و خون از بین بروند و رشد آنها کاهش پیدا کند. سیر سیاه یک فرآوردهی غذایی است که از تخمیر سیر خام در حرارت و رطوبت کنترلشده به دست میآید. برای تهیهی سیر سیاه، سیر خام را کموبیش ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبی ۶۰ تا ۷۷ درجه نگهداری میکنند. پس از این مدت سیر حالت ژلهای پیدا میکند و مزه آن شیرین و رنگ آن هم سیاه میشود. توجه داشته باشید که تخمیر نه تنها باعث تغییر در اجزای تغذیه ای و خصوصیات حسی میشود، بلکه باعث افزایش فعالیت سیر سیاه میشود. برای مثال، مخلوط کردن آن با روغن زیتون و استفاده به عنوان چاشنی یک گزینه عالی است.
این محصول همچنین میتواند به کاهش علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک کند. سیر سیاه برای لاغری، با ترکیبات زیستفعال منحصربهفرد خود، به کاهش وزن کمک میکند. وجود ترکیبات طبیعی گوگردی و پلیفنولهای سیرسیاه موجب افزایش متابولیسم و تسریع چربیسوزی میشود. این ترکیبات میتوانند از ذخیرهسازی چربیهای اضافی جلوگیری کرده و به بهبود ترکیب بدنی منجر شوند. تحقیقات نشان میدهد که مصرف سیر سیاه باعث کاهش سطح تریگلیسیرید و کلسترول شده و مانع از تجمع چربی در بافتهای مختلف بدن میشود.
برای این کار میتوانید وارد سایت درمانکده شوید و از متخصص مورد نظر خود برای ویزیت حضوری یا مشاوره آنلاین تغذیه وقت بگیرید. محققان معتقدند که التهاب سیستم عصبی ممکن است در ایجاد بیماری آلزایمر نقش داشته باشد. تحقیقات در مورد خواص سیر سیاه نشان میدهد که این ماده غذایی میتواند با کاهش التهاب از مختل شدن حافظه جلوگیری کند و عملکرد مغز را بهبود بخشد. سیر سیاه در مقایسه با سیر سفید آنتیاکسیدانهای فعال بسیار بیشتری دارد. استفاده منظم از این نوع سیر در رژیم غذایی میتواند به تقویت سیستم دفاعی بدن در برابر بیماریهای مزمن و استرس اکسیداتیو کمک کند.